MEET OUR TEAM

Stefanie Soetaert

Zaakvoerster

Ik ben Stefanie Soetaert, de oprichtster van The Office Help. Ik werkte voordien bij verschillende nationale en internationale bedrijven waar ik heel wat ervaring opdeed. Toch miste ik iets, ik wou meer, een job waarbij ik me ten volle kon ontplooien op verschillende vlakken. Het ondernemerschap lonkte en ik besloot enkele jaren geleden de stap te zetten naar een zelfstandige activiteit. The Office Help staat voor een kleinschalig bedrijf met een grootschalige service. We bieden professionele oplossingen op maat van de klant, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw administratie.

Katrien Weckx

Administratieve rots in de branding

Ik ben Katrien, sinds 2016 werkzaam bij The Office Help. Ik hou van de uitdaging en de afwisseling die mijn job mij biedt. Voordien werkte ik als milieucoördinator maar dankzij het intense parcours van een eigen bouwproject ontdekte ik een nieuwe passie. Ik schoolde me ondertussen bij en leerde o.a. met AutoCAD werken. Ik kan mij nu ten volle uitleven in mijn job!

GEZOCHT! ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT

Administratieve kracht

Ben jij gedreven, heb je een passie voor cijfertjes en administratie? Zoek je een boeiende en afwisselend job in een jong dynamisch team, stuur ons dan snel je cv!

Mail je cv naar Stefanie Soetaert